1000 apor...

1000 apor är Sveriges största humorsite, eller? Jag kan inte komma ihåg att jag har gått in på sidan, kollat på något och sedan skrattat helhjärtat. Jag kan ha småfnittrat någon gång så där mest för att vara snäll, men inte något speciellt mer. Visst, jag har väl inte kollat och läst precis allt men jag börjar fundera på hur bra humor Sverige egentligen har om denna site är den största. Har jag någon konstig humor som ingen annan kanske tycker är kul? Men idag blev jag glad när jag gick in på sidan. Det var så att jag tryckte på ett klipp och så blev det fel på sidan! Och det var inte just att det blev fel på sidan som var kul, utan deras felmeddelande.

Felmeddelande 404

Det har uppstått ett fel i din hjärna.
Du försöker titta på en sida som inte existerar.
Ditt dumma as. Skriv om, skriv rätt.

Haha, detta är humor på hög nivå! Om man gjorde en sida som hade sådan humor, då kan vi snacka HUMORSITE!
Låt Börje vara ifred och gör något nyttigt med er site gubbar!

Skärp er Konsum (eller coop eller va fan ni heter)!

"Billigt är bra" säger man. Men "Kvalitet kostar" stämmer ofta väldigt mycket mer. Jag skulle nämligen köpa tonfisk för några dagar sedan och det blev att vi gick in på Konsum. Eller coop (de byter ju namn hela tiden). När jag närmar mig hyllan där det finns tonfisk så är en hylla alldeles tom. "Hmm, är det så många som köper tonfisk" tänkte jag. När jag kommer fram ser jag att det finns "coop x-tra"-tonfisk och på abba-hyllan står en lapp. På lappen förklarar personalen att de slutat att ta in tonfisk från abba för att de inte är nöjd med priset. Jag själv skiter fullständigt i om abba-tonfisken är tio kronor dyrare än andra sorter, för jag köper den ändå. Sen tror jag inte att alla konsumbutiker har slutat med detta och vad skulle abba bry sig om att en liten skitkonsumbutik i värmland slutar att köpa in tonfisk? Men de andra produkterna säljer de. Det jag menar är att ska man göra någon skillnad så får väl alla konsumbutiker gå ihop och sluta köpa in alla abba-produkter! Då hade man kanske kommit någon stans. Tillslut blev det att jag köpte denna coop x-tra tonfisk och brydde mig inte mer om det. När jag sedan ska öppna burken och äta tonfisken blir jag irriterad igen. Det ser ut som att någon har fått upp en fisk och lagt ner den i köttkvarnen utan att ta bort inälvor och fjäll. Det är en enda sörja och har inte alls det färgen som den riktiga abba-tonfisken har. Det var fruktansvärt irriterande och jag säger det: KÖP INTE COOPS TONFISK!!!
Skärp er Konsum! Ta in ABBA-tonfisken igen!

Jag är överallt...

Nu är jag så där kass på att uppdatera min blogg igen. Kan bero på att jag flänger överallt just nu. Jag är på det ena stället en sekund och på ett annat ställe nästa sekund.
Nu ska jag ta det lugnt. Jag vet att det inte kommer hända, men det är skönt att säga så i alla fall. Och vad är det som händer när jag flänger runt hela tiden? Vad är det jag brukar göra när ja gör allt och vill slappna av? Jo, jag intar lite nikotin. Men det går ju inte nu när jag slutat med snuset! Tar jag en snus så är jag fast igen och tar jag en cigg så piper det så jobbigt i bröstet på mig. Man riktigt känner hur flimmerhåren lägger sig ner i luftstrupen. Fan, va gör man då? Dricker kaffe konstant så man får knallgula tänder istället? Haha, pest eller kolera. Undrar hur farligt det är med supersvaga cigg? Kan det vara så att det inte är så farligt? Ehh, förmodligen är det farligt. Eller det är snarare farligt att försöka inbilla sig att det INTE skulle vara farligt. Men å andra sidan så kan man ju få cancer av allt. Redan när man går utanför dörren och andas in luft som består av ganska mycket avgaser så kan man få cancer. Mellan 300-2000 människor per år får cancer för att bl.a bilar släpper ut så mycket avgaser. Då kanske det inte är så farligt med en cigg ändå...

RSS 2.0